MkdNews.com

Живот

Како и колку активностите што ги преземаме и моментите што ги поминуваме влијаат врз нашиот живот

  Како и колку активностите што ги преземаме и моментите што ги поминуваме влијаат врз нашиот живот

Како и колку активностите што ги преземаме и моментите што ги поминуваме влијаат врз нашиот живот Потребно е длабоко размислување

0 коментари Прочитај повеќе ...

Невработен гинеколог породил жена со царски рез

  Невработен гинеколог породил жена со царски рез

о гинеколошката болница во Битола невработен гинеколог породил жена со царски рез. Директорката на болницата за Сител потврди дека на

0 коментари Прочитај повеќе ...

Јелена Карлеуша: Вие обични кучки не може да се споредувате!

  Јелена Карлеуша: Вие обични кучки не може да се споредувате!

Карлеуша провоцира често. Српската пејачка Јелена Карлеуша повторно и повторно изненади со својот стил на снимањето од Ѕвездите на Гранд. 

0 коментари Прочитај повеќе ...