MkdNews.com

Видео

Деца пијат средства за дезинфекција (Видео)

  Деца пијат средства за дезинфекција (Видео)

Видеото кое кружи по социјалните мрежи ја запрепасти јавноста на Балканот. На снимката се гледаат две момчиња кои, наводно, пијат

0 коментари Прочитај повеќе ...

Вработените од „Тиквеш“ заиграа на „Џерусалема“ (видео)

  Вработените од „Тиквеш“ заиграа на „Џерусалема“ (видео)

Празникот на лозарите Св.Трифун, денот кога симболично се закројуваат лозјата со желби за добар род и годинава се одбележува и

0 коментари Прочитај повеќе ...