MkdNews.com

Забава

Здравко Чолиќ откри зошто неговата сопруга поретко се појавува во јавноста

  Здравко Чолиќ откри зошто неговата сопруга поретко се појавува во јавноста

Александра Чолиќ никогаш не се појавува во јавноста, а пејачката конечно објасни зошто е тоа така. Здравко Чолиќ со децении

0 comment Read Full Article

Која е жената поради која плаче цел регион – Лилјана од „Тома“

  Која е жената поради која плаче цел регион – Лилјана од „Тома“

Сите оние кои досега имале можност да го погледнат филмот „Тома“, ќе се сложат дека една од сцените е особено

0 comment Read Full Article

Ал Пачино одбил главна улога во „Убава жена“ наспроти Џулија Робертс

  Ал Пачино одбил главна улога во „Убава жена“ наспроти Џулија Робертс

Легендарната кариера на Ал Пачино трае неколку децении и вклучува неколку од најнезаборавните филмови во историјата на кинематографијата. Од „Кум“

0 comment Read Full Article