MkdNews.com

Балкан

Која е жената поради која плаче цел регион – Лилјана од „Тома“

  Која е жената поради која плаче цел регион – Лилјана од „Тома“

Сите оние кои досега имале можност да го погледнат филмот „Тома“, ќе се сложат дека една од сцените е особено

0 коментари Прочитај повеќе ...

Поранешниот началник на белградската полиција доби 30 дена притвор

  Поранешниот началник на белградската полиција доби 30 дена притвор

Високиот суд во Белград му одреди притвор до 30 дена на поранешниот шеф на полицијата во Белград, Илија Милачиќ, осомничен

0 коментари Прочитај повеќе ...