MkdNews.com

Вести

Судот да даде одговор што се случило на 12 април 2012, бараат семејствата на жртвите од „Монструм“

    Судот да даде одговор што се случило на 12 април 2012, бараат семејствата на жртвите од „Монструм“

Од сите изведени вербални и материјални докази во текот на главниот претрес недвосмилено се докажа дека во дејствијата на обвинетите се содржат суштествените елементи на кривичните дела кои им се

0 comment Read Full Article