MkdNews.com

 Ударни вести

Државниот врв на Македонија се шета без заштитни маски

Државниот врв на Македонија се шета без заштитни маски
октомври 30
15:02 2021

Фотографијата од државниот врв на Македонија е направена вчера на церемонијата на отворањето на новиот трговски центар Источна порта во Скопје.

Од сликите може да се види дека државниот врв на Македонија, од каде што за народот доаѓаат протоколите за борба против коронавирусот, во новиот трговски центар се шета без заштитни маски.

Инаку, според протоколот во трговските центри забранет им е пристап на невакцинирани лица и за сите е задолжително носење на заштитни маски.

Така, заедно со заштитните, паѓаат и политичките маски. И довербата кај народот. Кога правиш спротивно од тоа што му го забрануваш на народот и го казнуваш ако го прекрши!

Related Articles

0 Коментари

Нема коментари!

Нема коментари во овој момент, сакате да напичите нов?

Напишете Коментар

Само регистрирани корисници може да коментираат