MkdNews.com

Крцоски: Оспособување на објект за повторно отворање на подрачна единица на СВР Охрид во Мешеишта

Крцоски: Оспособување на објект за повторно отворање на подрачна единица на СВР Охрид во Мешеишта
октомври 20
04:59 2021

„Најдобрите проекти за најдобар развој на општина Дебрца – оспособување на објект за повторно отворање на подрачна единица на СВР Охрид во с.Мешеишта.

Силната динамика на развој која ја практикува централната власт во изминатиот период, мора да продолжи преку проекти кои ќе ја развиваат и унапредуваат нашата општина.

Како локална самоуправа ќе вложиме во реновирање и оспособување на објектот во Мешеишта, кој во минатото се користеше како полициска станица, и преку соработка со Министерството за внатрешни работи силно ќе се заложиме за повторно отварање на подрачна единица на СВР Охрид во реновираниот објект.

Овој објект е од особена важност за безбедноста и сигурноста на целокупното население на општина Дебрца.

Од проектите зависи квалитетот на живот, каква ни е општината, таков ќе ни биде и животот.“ – истакна кандидатот за градоначалник на општина Дебрца од редовите на СДСМ, Игор Крцоски – Манце.

Related Articles

0 Коментари

Нема коментари!

Нема коментари во овој момент, сакате да напичите нов?

Напишете Коментар

Само регистрирани корисници може да коментираат